Här är ännu en sida under uppbyggnad så ha tålamod, allt tar sin tid att bli som jag vill ha det   :-D 

Jag tycker om att ha många blommor och då helst bladväxter, Växter som typ begonia eller andra mångblommande växter trivs inte hos mig. Det mesta jag har är kaktusarter och de blommar också men deras blommor sitter kvar till de har vissnat och jag kan ta bort dem. Begonior, flitiga lisa och andra sådana blommar är jobbiga för de bara dröslar ner sina blommor så det är ett evigt plockande med det och det har jag inte tid med, jag har ju så mycket annat jag måste hinna med, jag är ju pensionär och när jag inte vilar eller latar mig så har fullt upp hela tiden, 

Ja skryta kan jag väl alltid få göra.

  :-P  :-D  <3 220831

Tyvärr har alla min växter drabbats av "Falsk spinn" Alla? ja ca 30 st. Kommer att få kasta i stort sett alla men innan jag gör det så måste jag se om jag kan hitta någon liten del som jag kan ta som sticklingar. Men om de ska klara sig utan ohyran så måste jag behandla dem och det gör jag till att börja med en såplösning bestående av 9 lit vatten 1 dl såpa och 1 tsk rödsprit. Ska även tvätta av dem med handsprit, klarar sticklingarna detta så ska de nog klara sig sen också. 
Det är så tråkigt med just falsk spinn eftersom de kräken är så små så man märker inte att något är fel  förrän växten håller på att dö, då tar man fram luppen och kollar på bladen och javisst, där sitter en massa små små små rödaktiga, långsamt krypande individer, som inte ska vara där. Annat är det med växthusspinn, de djuren ser man lättare eftersom de väver en typ av spindelväv över växten, de växterna kan vara lättare att rädda.

Ja så nu är det bara att jobba med alla växterna och hoppas på att någon ska jag kunna rädda.
  :-(  @-}--  :-D